Espanja

Espanja plus Kanariansaaret

Espanja plus Kanariansaaret

Kiertelin muutama vuosi sitten minibudjetilla Espanjaa ristiin rastiin ja julkaisen nyt pari tarinaa näistä reissuista. Kaikki matkani rakentuivat samalla tavalla eli reissasin muutaman viikon Manner-Espanjassa ja lensin sitten pariksi viikoksi muualle, yleensä Las Palmasiin Gran Canarialle. Tämä juttusarjan viimeinen osa käsittelee sitä, mitä iloa ja hyötyä tällaisesta yhdistelmämatkasta voi olla.

Teneriffa.

Aurinkoisia kesäpäiviä ei Suomessa ole liikaa, joten niitä ei kannata tuhlata netin selailuun, mutta viileä sadepäivä on täydellinen hetki varata hyvä ja edullinen hotelli ensi talven reissua varten.

Booking.com

Itse varaan yleensä hotellit ajoissa, ainakin puolisen vuotta aiemmin, mutta lennot ostan vasta pari kolme kuukautta ennen matkaa. Kannattaa varata hotelleja, joissa peruuttaminen tai muutosten teko on maksutonta.

Lue myös:

Espanja – Barcelona

Espanja – Valencia

Espanja – Denia

Espanja – Benidorm

Näillä neljällä matkallani lensin siis edullisilla lennoilla Barcelonaan tai Malagaan, kiertelin muutaman viikon ympäri Manner-Espanjaa ja jatkoin sitten Madridista tai Barcelonasta Las Palmasiin Gran Canarialle. Manner-Espanjan lämpötilat olivat usein joulukuussakin 15-20 asteen paikkeilla, mutta viileämmätkään kelit eivät haitanneet, kun edessä oli kuitenkin aurinkoisia päivä Kanarian lämmössä.

Lue myös:

Espanja – Nerja

Espanja – Marbella & Ronda

Espanja – Sevilla

Espanja – Madrid

Jos suunnittelet matkaa Kanarialle, mutta et pidä pitkistä lennoista (Suomesta Kanarialle noin kuusi tuntia), niin kannattaa ainakin harkita parin päivän pysähdystä esimerkiksi Barcelonaan tai Madridiin ja tutustua näiden suurkaupunkien loputtomaan tarjontaan. Itse olen sitä mieltä, että myös pienten lasten kanssa matkustaessa kaksi kolmen tunnin lentoa on helpompi kuin yksi kuuden tunnin lento.

Lue myös:

Las Palmas, Gran Canaria

Maspalomas, Gran Canaria

Puerto de Mogan, Gran Canaria

Puerto Rico, Gran Canaria

Pysähdys Manner-Espanjassa talvella on myös siinä mielessä mukava, että sesongin ulkopuolella ei ole niin ruuhkaista kuin kesällä.

Benidorm, Espanja.
Las Palmas, Gran Canaria.

Lue myös:

Teneriffa 1/8 – alkusanat

Puerto de la Cruz, Teneriffa.

Toivottavasti löydät tämän jutun linkeistä hyviä vinkkejä tulevaa matkaasi varten! Hyvän ja edullisen hotellin etsiminen on paitsi hyödyllistä, myös hauskaa. Ole hyvä ja tutustu tarjouksiin:

Kanariansaarten parhaat hotellit, säästä jopa 45%. Katso tämän hetken parhaat tarjoukset! Maailman suurin hotellihaku, trivago. Löydä sinulle sopivin hotelli yli 900.000 hotellin joukosta.
Las Palmas, Gran Canaria.

2 comments

  1. Itselleni tuollainen yhdistelmä sopisi varsin hyvin. Olen kylläkin tottunut pitkiin lentoihin, ja kuusi tuntia menee helposti, vaikka sinällään en kyllä lentokoneessa istumisesta pidä. Tuollainen yhdistelmä on kuitenkin siinä mielessä mukava, että sillä saa lomasta vielä monipuolisemman, josta itse pidän.

    1. Juuri niin, lyhyelläkin pysähdyksellä saa tehtyä matkasta vielä monipuolisemman. Siitä itsekin pidän. Kiitos viestistä!

Comments are closed.