Suomi

Joululahjavinkki: kylpyläloma

Joululahjavinkki: kylpyläloma

Matti ja Maija Myöhäinen, minulla on teille hyviä uutisia. Jouluun on enää muutama päivä, mutta ei syytä huoleen: vielä on aikaa hankkia hyvä lahja. Miniloma kylpylässä kelpaa kyllä kenelle tahansa ja kun lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, sopiva ajankohtakin löytyy varmasti.

Hanki pukinkonttiin aineeton lahja, jonka voit ostaa vielä aattonakin. 

Tästä suoraan Naantalin Kylpylän Lahjakortti-sivulle.

Lahjaksi kylpyläloma – NYT MAJOITUSLAHJAKORTTEJA -15%. Anna jouluksi vain parasta – yhteistä aikaa.

Kylpylälomamme sisältävät majoituksen, buffetaamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin rajattoman käytön.

Tarjoukset ovat voimassa 24.12.2021 asti, mutta lomapäivän voi päättää vasta myöhemmin. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, aattoja ja juhlapyhiä/suurtapahtumien ajankohtia lukuun ottamatta.

Lue myös juttu minilomasta Ruissalon kylpylässä: Porekylpyjä Ruissalossa.

Tästä suoraan Ruissalon kylpylän Lahjakortti-sivulle.

Alta löydät vielä pari muuta lahjakorttivaihtoehtoa.

Lahja, josta riittää iloa.

Slurpin kahvielämys tuo suomalaiset pienpaahtimokahvit suoraan kotiin – uusi herkkukahvi nautittavaksi kahden viikon välein.

Kahvit on kasvatettu rakkaudella, paahdettu intohimolla ja ne toimitetaan tuoreina suoraan paahtimoilta.

Tästä suoraan Slurpin Lahjakortti-sivulle.

Helppo tapa tehdä joku onnelliseksi.

GoGiftin Lindex-lahjakortti on kätevä maksuväline, jonka avulla ystäväsi voi valita itselleen haluamansa tuotteet Lindexin valikoimasta. Itse valittu vaate tai muu tuote ilahduttaa lahjan saajaa varmasti, eikä sinun tarvitse murehtia sopivan koon, värin tai mallin valitsemisesta lahjan vastaanottajan puolesta. Sopivien vaatteiden ostaminen lapsille on tunnetusti vaikeaa, joten Lindex-lahjakortti on erinomainen lahjaidea myös lapsille sekä lasten vanhemmille.

Tästä suoraan Lindexin Lahjakortti-sivulle.

Ihastuta ystävää tai sukulaista Vallilan lahjakortilla! Vallilan sähköinen lahjakortti on ihana lahja sisustusta rakastavalle, uuteen kotiin muuttaneelle tai muuten vaan ilahduttamaan läheistä. Valitse haluamasi summa ja lisää kortti ostoskoriisi. Sähköinen lahjakortti saapuu sähköpostiisi erillisenä viestinä maksusuorituksen jälkeen. Voit myös tulostaa lahjakortin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.