Suomi

Paras (ja helpoin) joululahja

Paras (ja helpoin) joululahja

Joulu lähestyy ja joskus se voi aiheuttaa myös stressiä. Mitä antaa lahjaksi, jos toisella on jo kaikkea tai et tarkkaan tiedä, mistä hän pitää tai mikä kummilapsen vaatekoko parhaillaan on? On olemassa eräs vaihtoehto, joka antaa lahjansaajalle juuri sen, mitä hän itse haluaa. Joko arvaat, mistä on kyse?

Kyllä, vastaus on lahjakortti.

Teen tämän nyt sinulle mahdollisimman helpoksi. Alla on muutamia kauppoja, valitse niistä sopivin ja tilaa lahjakortti. Yleensä lahjakortti on vain numerosarja, jonka voit liittää vaikka joulukorttiin tai sähköpostiviestiin. Jos haluat lahjakortin postitse, varmista, että se ehtii perille vielä ennen joulua.

Jouluun on enää muutama päivä aikaa, kannattaa siis pitää kiirettä!

Helppo tapa tehdä joku onnelliseksi.

GoGiftin Lindex-lahjakortti on kätevä maksuväline, jonka avulla ystäväsi voi valita itselleen haluamansa tuotteet Lindexin valikoimasta. Itse valittu vaate tai muu tuote ilahduttaa lahjan saajaa varmasti, eikä sinun tarvitse murehtia sopivan koon, värin tai mallin valitsemisesta lahjan vastaanottajan puolesta. Sopivien vaatteiden ostaminen lapsille on tunnetusti vaikeaa, joten Lindex-lahjakortti on erinomainen lahjaidea myös lapsille sekä lasten vanhemmille.

Tästä suoraan Lindexin Lahjakortti-sivulle.

Hanki pukinkonttiin aineeton lahja, jonka voit ostaa vielä aattonakin. 

Lahjaksi kylpyläloma – NYT MAJOITUSLAHJAKORTTEJA -15%. Anna jouluksi vain parasta – yhteistä aikaa.

Kylpylälomamme sisältävät majoituksen, buffetaamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin rajattoman käytön.

Tarjoukset ovat voimassa 24.12.2021 asti, mutta lomapäivän voi päättää vasta myöhemmin. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, aattoja ja juhlapyhiä/suurtapahtumien ajankohtia lukuun ottamatta.

Tästä suoraan Naantalin Kylpylän Lahjakortti-sivulle.

Lahja, josta riittää iloa.

Slurpin kahvielämys tuo suomalaiset pienpaahtimokahvit suoraan kotiin – uusi herkkukahvi nautittavaksi kahden viikon välein.

Kahvit on kasvatettu rakkaudella, paahdettu intohimolla ja ne toimitetaan tuoreina suoraan paahtimoilta.

Tästä suoraan Slurpin Lahjakortti-sivulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.