Suomi

Suomen ympäri – 12 kuvaa

Suomen ympäri – 12 kuvaa

Haluatko vuokrata matkailuauton tai asuntovaunun? Jos sinulla on jo matkailuauto tai asuntovaunu, haluatko ansaita rahaa? Jos vastasit kyllä jompaankumpaan näistä kysymyksistä, niin jatka lukemista, ole hyvä. Tässä jutussa esiintyy myös affiliate-kumppanimme Camptoo. Kuvituksena on maisemia Suomesta.

Kilpisjärvi, Finland.

Camptoon sivulla on tarina yrityksen alkuhistoriasta. Perustajat huomasivat, että ihmisten pihoilla ja tien varsilla seisoi paljon käyttämättömiä matkailuautoja, kun samaan aikaan vuokrausfirmat myivät ei oota koko loppukesälle.

Liikeidean arvoinen oivallus.

Jos siis omistat esimerkiksi matkailuauton ja se seisoo toimettomana koko alkukesän, vuokraamalla sitä silloin muille voit tienata tukun euroja omaan matkabudjettiisi vaikkapa loppukesän reissua varten. Camptoon sivulta löytyy helppo laskuri, johon voit syöttää matkailuautosi tiedot (ajoneuvon tyyppi, makuupaikkojen määrä ja valmistusvuosi) ja saat heti arvion, paljonko voit vuokraamalla ansaita.

Jos taas haluat vuokrata matkailuauton tai asuntovaunun kohtuulliseen hintaan suoraan omistajalta, kirjoita vain etusivun hakukoneeseen auton noutopaikka, matkan ajankohta ja matkustajien määrä, niin pääset heti selaamaan vuokrattavia ajoneuvoja. 

Olen varma, että ymmärsit jo idean. Jos siis kiinnostuit, tästä pääset Camptoon sivulle. Sieltä löytyy lisää tietoa.

Alla on vielä muutama kuva viime vuoden reissultamme Suomen ympäri 12 päivässä. Suomi on kaunis maa!

Kaukolanharju, Tammela, Finland.
Olavinlinna, Finland.
Koli, Lieksa, Finland.
Hiukan uimaranta, Sotkamo, Finland.
Pieni karhunkierros, Kuusamo, Finland.
Kuusamo, Finland.
Joulupukin Pajakylä, Rovaniemi, Finland.
Näkymä Saanalle, Kilpisjärvi, Finland.
Pikku-Mallan huipulta näkymä Saanalle, Kilpisjärvi, Finland.
Saana. Kilpisjärvi. Finland.

Täältä löydät varusteet kesän retkiin:

HALTI FARA 2 MID
HALTI FARA II W MID
HAGLÖFS TIGHT LARGE 89,90 €
OSPREY HIKELITE 26
90,00 €
FJÄLLRÄVEN GREENLAND TOP LARGE 159,00 €
DEUTER SPEED LITE 20
69,90 €

Tästä pääset lukemaan juttusarjan Suomen ympäri 12 päivässä.

2 comments

  1. Vaikka matkailuautoa tai asuntovaunua en omista, alkoi turvallisuudenhakuisena heti mietityttämään vakuutukset. Miten vakuutuspuoli järjestetään, onko tätä jotenkin huomioitu sivuston kautta? Matkailuautoja näkyy kesäisin paljon Suomen teillä ja varmasti osa jää ilman vuokra-ajoneuvoa suuren kysynnän vuoksi, joten hyödyllinen konsepti.

    1. Moikka! Kyllä ne vakuutusasiat on tuolla Camptoon sivulla aika selkeästi esitelty. En usko, että siinä on ongelmaa. Joo, itsekin heti tykästyin tähän konseptiin. On kaikin puolin fiksumpaa, että tällainen aika kalliskin investointi on useampien käytössä eikä nökötä toimettomana jossakin. Ehkä kaikki eivät ole valmiita vuokraamaan omaa ajopeliään muille, mutta monille tämä on varmasti ihan kätevä palvelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.