Suomi

Tikkakello

Tikkakello

Matkalla käy joskus niin, että eteen tulee maisema, jota voisi katsella vaikka päiväkausia. Samoin taidenäyttelyissä näkee toisiaan teoksia, joita vain tuijottaa lumoutuneena, koska niissä on jotakin erityistä. Harvemmin sama asia tapahtuu kaupassa, mutta sekin on mahdollista. Todistuksena siitä on tämä Pauliina Rundgrenin suunnittelema Tikka-seinäkello, jonka haluan nyt esitellä sinullekin.

Tarkoitus on silloin tällöin nostaa esille jokin affiliate-kumppanimme tuote, jos tuntuu siltä, että se sopii tälle sivustolle. No, nyt tuntuu. Oletko samaa mieltä? Eikö tässä olekin jotakin erityistä?

En tuhlaa enempää aikaasi korulauseisiin. Jos olet samaa mieltä kanssani, niin käy kurkkaamassa kelloa tarkemmin tuolla Made in Finland Shopin sivuilla. Siellä on tietysti paljon muitakin tuotteita ja varmasti yhtä kiinnostavia, mutta en ole itsekään vielä tutustunut niihin, koska jäin heti koukkuun tähän kelloon! En ryhdy nyt kopioimaan tarkempia tietoja kellosta tänne, koska voit yhtä hyvin lukea ne verkkokaupan sivulta. Sinne pääset vaikka tästä.

Suomessa valmistettuja huonekaluja ja kodinsisustusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *