Suomi

Unelmien vuokramökki

Unelmien vuokramökki

Kohta saapuu kevät! Jos haluat vuokrata mökin ensi kesäksi, nyt on oikea hetki tarttua toimeen. Eikä kannata unohtaa kevätmökkeilyäkään. ”Palju” voi olla se taikasana, joka tekee kevätmökkeilystä huippukokemuksen koko perheelle.

Viime vuonna vuokrasimme mökin juuri kevään kynnyksellä huhtikuussa. Vaikka kyse oli vain viikonlopusta, se oli oikein piristävää. Oli tosi mukavaa viettää pari yötä mökillä juuri silloin, kun luonto alkoi heräillä kevääseen. Vaikkei paljua silloin ollutkaan, niin vahva elämys oli sekin, kun saunan jälkeen istui hetken kuistilla ja kuunteli lintujen kevätkonserttia.

Talvi on voitettu, siltä se tuntui.

Äkkilähtökohteisiin (jopa -20%) pääset suoraan tästä.

Tänä vuonna ajatuksissa on sama elämys, mutta vielä vahvempana. Kyllä, palju olisi varmasti se kuuluisa piste ii:n päällä. Todella monessa vuokramökissä on mahdollista vuokrata myös palju.

Yleensä palju ei sisälly vuokraan vaan siitä pitää maksaa erikseen, mutta toisaalta, keväällä monet mökit ovat edullisempia kuin keskikesällä, joten se kompensoi tilannetta ihan hyvin.

Vaikkei sitä säästä vielä huomaa, niin kesäkin lähestyy päivä päivältä. Jos tarkoituksesi on vuokrata mökki ensi kesäksi, nyt on aika ryhtyä toimeen. Parhaimmat mökit menevät tietysti ensin. Pienen budjetin mökkiä etsivälle tämä on myös hyvä hetki tehdä löytöjä.

Paljulla tai ilman, tästä pääset tutustumaan Lomarenkaan mökkivalikoimaan. Yli 3 000 mökin tai huvilan joukosta löydät varmasti oman unelmien vuokramökkisi. Kun mökki on varattu, kesäkin tuntuu olevan jo askeleen lähempänä.

Lue myös Unelmien vuokramökki talvella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *