Italia, Suomi

Vuodenvaihteen lukupaketti

Vuodenvaihteen lukupaketti

HYVÄÄ JOULUA! Jos suunnittelet Lapin reissua, matkaa Pohjois-Italiaan tai retkeä Teijon kansallispuistoon, niin tässä on sinulle tuhti lukupaketti vuodenvaihteen pyhiksi: Suomen ympäri 12 päivässä, Koko Italianseikkailu aikajärjestyksessä ja Teijon kansallispuisto – laaja oppimäärä. Ole hyvä!

Suomen ympäri 12 päivässä

Matkan varrella mm. Kaukolanharjun näkötorni, Visulahti, Olavinlinna, Ukko-Koli, Pieni karhunkierros, Kolmen valtakunnan rajapyykki, Saana, Mallan luonnonpuisto ja Joulupukin Pajakylä.

Jos olet kiinnostunut kotimaan matkailusta, suunnittelet Lapin matkaa ensi kesäksi tai ihan muuten vaan tykkäät lukea matkakertomuksia, niin tervetuloa mukaan seikkailuun! Lue lisää tästä.

Koko Italian seikkailu aikajärjestyksessä

Venetsia, Verona, Peschiera del Garda ja Milano. Keräsin tähän juttuun kaikki Italian seikkailut aikajärjestyksessä, joten ellet ole vielä ehtinyt lainkaan tutustua kolme vuotta sitten tekemäämme matkaan, niin ole hyvä, tämä on tarkoitettu sinulle. Ellei juttujen lukeminen juuri nyt maistu, niin myös kuvia löytyy kymmenittäin. Eli jos sinulla on kiinnostusta esimerkiksi herätellä matkakuumetta Italian suuntaan, saattaa olla, että näistä kuvista se herää. Lisäsin jutun loppuun vielä lyhyen yhteenvedon tästä matkasta. Jatka lukemista tästä.

Teijon kansallispuisto – laaja oppimäärä

Teijo National Park, Salo, Finland.

Kalasuntti. Totin luontopolku. Roosinniemi. Matildanjärven kierros. Nenustannokka. Kokosin tähän juttuun kaikki tähänastiset kokemuksemme Teijon kansallispuistosta. Jos suunnittelet vasta ensimmäistä vierailuasi Teijolle, varsinkin lasten kanssa, niin tämän paketin luettuasi sinulla on jo aika hyvä käsitys siitä, mitä Teijolta löytyy. Jatka lukemista tästä.

Mukavia lukuhetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *