KOKO PERHE REISSAA

Ostoskeskus

Tervetuloa meidän omalle Ostarille, johon nostamme kumppaneidemme sivuilta tuotteita, jotka ovat mielestämme kivoja tai ajankohtaisia ja voisivat kiinnostaa erityisesti lapsiperheitä. Tuotteiden klikkaaminen ei velvoita sinua mihinkään, se vain vie sinut kumppanimme sivulle, jossa voit tutustua kyseisen tuotteen tietoihin ja koko tuotevalikoimaan. Kumppaneitamme ovat mm. Jollyroom, Lindex, Martinex, Vallila, Voglia, Scandinavian Outdoor, Robottiekspertti, Natural Goods Company, Papustories ja Matkavaruste.

Ole hyvä ja käy peremmälle!

Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on noin 480 myymälää 18 markkinalla. Sen liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia muotitietoiselle naiselle. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.

Ilmainen toimitus, kun ostat vähintään 24,99 €. Alennus vähennetään, kun valitset toimitusvaihtoehdon kassalla.

Vallila

Suomalaista suunnittelua Helsingin Vallilasta.

Vallila x Ellinoora.

Jotain uutta! Vallila x Jalostaja!

Vallila & Jalostaja.

Papustories

Yksi ydinarvoistamme on laatu, jonka haluamme sisällyttää kaikkeen tekemiseemme. Uskomme että kaikista vastuullisin tuote on pitkäikäinen ja laadukas tuote.

Jollyroom

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä löytyy kaikkea 0–12-vuotiaille lapsille sekä monipuolinen valikoima äitiystuotteita.

Natural Goods Company

Laatukosmetiikkaa ja arjen hyvinvointia.

Uudet VESI-tuotteet!

IVANA Helsingin suunnittelema juomapullo kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Pitää juoman raikkaan viileänä 24 tuntia ja lämpimänä jopa 12 tuntia. Vuototiivis.

Martinex

Martinex Oy on raisiolainen perheyhtiö, joka on tunnettu tekstiilien, lahja- ja taloustavaroiden sekä lelujen ja pelien suunnittelija ja valmistaja jo vuodesta 1986 alkaen. 

Martinex on erityisen tunnettu monipuolisista Muumi-tuotteista, hurmaavan herkullisista tekstiilimallistoista sekä laajasta pelivalikoimasta. Martinex suunnittelee, valmistaa ja myy ihastuttavia, rakastettuja ja toimivia tuotteita, jotka tekevät arjesta viihtyisämpää, helpompaa ja hauskempaa. 

Martinexin elämänmakuisesta verkkokaupasta löytyy kattava valikoima tuotteita Martinex-perheeltä juuri sinulle ja sinun perheellesi!

Voglia

Voglia – Suomalaista suunnittelua vuodesta 1983

Voglia on kotimainen Virtasen perheen perustama perheyritys, joka myy ja valmistaa laajan malliston naistenvaatteita. Vaatteiden suunnittelun lähtökohta on istuvuudessa, ajattomuudessa ja laadussa.

Scandinavian Outdoor

Suomalainen ulkoilun asiantuntija jo vuodesta 1970. Vinkit yön yli retkelle.

RobottiEkspertti

Robotiikkaa vuodesta 2008.