KOKO PERHE REISSAA

Kuukauden luontokuva

Kaivelin kuva-arkistojani ja löysin sieltä paljon vanhoja luontokuvia. Julkaisen niitä nyt tällä sivulla kuukausittain niin kauan kuin kuvia riittää. Jos tykkäät katsella valokuvia, niin ole hyvä, tämä on juuri sinulle.

Lue myös: Unelmien vuokramökki talvella.

Lokakuu 2021

Kettu nukkuu. Metsässä kävellessä huomasin, että kauempana kiven päällä makasi joku eläin. Luulin sitä ensin kissaksi. Onnistuin lähestymään eläintä kuvausetäisyydelle asti ja totesin, että sehän olikin kettu. Ymmärsin, että lähemmäksi en pääsisi herättämättä sitä, joten palasin omia jälkiäni pitkin takaisin päin. Kettu jäi kivelle nukkumaan.

Syyskuu 2021

Kissa. Minulla oli päässäni mielikuva siitä, miltä tämän kuvan kuuluisi näyttää. Kissa kurkistamassa syksyisten sananjalkojen alta ja vesipisaroita ruohossa. Vain toteutus puuttui. Jonkin herkun avulla onnistuin lopulta saamaan kissan oikeaan paikkaan. Kuva näyttää juuri siltä kuin pitikin.

Elokuu 2021

Lumpeet. Lähellä rantaa kasvoi lumpeita ja jotenkin ne näyttivät aivan maalaukselta. Otin useita kuvia erilaisilla rajauksilla. Tämä taitaa olla paras versio.

Heinäkuu 2021

Auringonlasku Omenajärvellä. Kun ottaa paljon kuvia auringonlaskuista, joskus linnutkin osuvat juuri oikeaan paikkaan.

Kesäkuu 2021

Valkohäntäpeura. Olin tuulen alapuolella parinkymmenen metrin päässä peurasta. Vaikka se varmasti näki minut, se antoi minun kuvata itseään ainakin 10 minuutin ajan. Samanlainen kärpäsparvi pörräsi myös oman pääni ympärillä, mikä teki paikallaanolosta vähän haastavaa.

Vallila Online Outlet: Ale jopa -60 %

Suomen ympäri 12 päivässä

Jos olet kiinnostunut kotimaan matkailusta, suunnittelet Lapin matkaa ensi kesäksi tai ihan muuten vaan tykkäät lukea matkakertomuksia, niin aloita täältä: Suomen ympäri 12 päivässä – alkusanat.

Alempana on vielä muutama esimerkki tuotteista, joita voit löytää Ostoskeskuksestamme ja kumppaneidemme sivuilla on tietysti paljon lisää. Toivon, että käyt joku päivä kurkkaamassa myös siellä, niin pystymme jatkamaan näiden juttujen julkaisua. Kiitos!

Olisiko tässä uusi matto keittiöön?

Vallila & Jalostaja.

Erilainen termospullo. Ivana Helsinki.

Natural Goods Company.

Muumituotteita.

Martinex.

Tästä Ostoskeskukseen.