KOKO PERHE REISSAA
Suomi

Kuukauden luontokuva – marraskuu

Kaivelin kuva-arkistojani ja löysin sieltä paljon vanhoja luontokuvia. Julkaisen niitä nyt kuukausittain niin kauan kuin kuvia riittää. Jos tykkäät luontoaiheisista valokuvista, niin ole hyvä, tämä on tarkoitettu juuri sinulle. Marraskuun luontokuva on nimeltään Kaksi joutsenta.

Kaksi joutsenta.

Kuulin, että kaksi laulujoutsenta oli laskeutunut pienelle metsälammelle. Kun tulin paikalle, molemmat joutsenet seisoivat vedenpinnan alapuolella olevilla kivillä ja peseytyivät. Minusta ne eivät tuntuneet välittävän lainkaan, joten sain rauhassa ottaa kuvia noin 40-50 metrin päästä. Peseytymisen jälkeen ne ryhtyivät nukkumaan. Muuttomatka oli ilmeisesti ollut raskas.

Kuva on siis otettu huhtikuussa, mutta halusin laittaa sen marraskuun kuvaksi, sillä jotenkin minulle tulee kuvasta aina mieleen marraskuu. Sekin on mukava ajatus, että enää muutama kuukausi ja on taas huhtikuu.

Lisää kuvia näistä joutsenista sivulla Kuukauden luontokuva.

Lue myös Unelmien vuokramökki talvella.

Tässä vielä lokakuun kuva: Kettu nukkuu.

Kettu nukkuu. Metsässä kävellessä huomasin, että kauempana kiven päällä makasi joku eläin. Luulin sitä ensin kissaksi. Onnistuin lähestymään eläintä kuvausetäisyydelle asti ja totesin, että sehän olikin kettu. Ymmärsin, että lähemmäksi en pääsisi herättämättä sitä, joten palasin omia jälkiäni pitkin takaisin päin. Kettu jäi kivelle nukkumaan.

Aiemmat kuvat löydät sivulta Kuukauden luontokuva.

Syyskuun kuva Kissa.

Seuraa meitä Blogit.fi-sivustolla tai Facebookissa.

Kiitos, että jaat Facebook-julkaisujamme myös kavereillesi!

Alempana on vielä muutama esimerkki tuotteista, joita voit löytää Ostoskeskuksestamme ja kumppaneidemme sivuilla on tietysti tuhansittain lisää. Toivon, että käyt joku päivä kurkkaamassa myös siellä, niin pystymme jatkamaan näiden juttujen julkaisua. Kiitos!

Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 €.

Jouluinen Muumipyjama lapselle!

Tai koko perheelle!

Paljon erilaisia Muumi-tuotteita!

Tästä Ostoskeskukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *